Coșul meu

Termeni și condiții

Termenii și condițiile de mai jos se referă la comenzile valabile care se vor face folosind interfața site-ului.

O comandă valabilă este o comandă făcută de cumpărător prin completarea formularului de comandă de pe site, sau la unul din numerele de telefon de pe site și confirmată de vânzător.

În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +40744 239 637

Termenii și condițiile din prezentul document sunt aplicabile unei comenzi valabile efectuate pe site și reprezintă condițiile contractuale de bază în relația dintre vânzător și cumpărător.

Administratorul magazinului online floraria-iris-suceava.ro are dreptul la modificarea termenilor și condițiilor astfel încât vă recomandăm, ca înainte de fiecare cumpărare să citiți Termenii și Condiițiile afișate pe site.

Aceste modificări sunt valabile de la data apariției lor pe site și nu pot fi aplicate comenzilor făcute anterior. Pentru fiecare comandă efectuată pe site, sunt valabili termenii și condițiile în vigoare la data efectuării comenzii.

În cazul unei comenzi valabile, dvs. acceptați fără excepție toți termenii și condițiile citite aici. În cazul utilizării site-ului, dumneavoastră acceptați că veți respecta termenii și condițiile enumerate aici.

Prin completarea formularului de comandă și trimiterea comenzii de pe site-ul floraria-iris-suceava.ro , cumpărătorul comandă produsele selectate în coș ( coșul virtual de cumăpărături afișat pe site) și răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el.

Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicate greșit atrag după sine neonorarea comenzii și nevalidarea ei, dat fiind faptul că vânzătorul nu poate contacta cumpărătorul pentru confirmarea comenzii.

Prețul produselor

Toate prețurile afișate pe site sunt în lei. Prețurile produselor prezentate pe site-ul floraria-iris-suceava.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă, fără a afecta prețurile comenzilor deja confirmate.

Obligații

Pentru a oferi informații actualizate site-ul floraria-iris-suceava.ro va fi modificat periodic.

Modificările se vor face asupra conținutului site-ului și aici ne referim la infomații despre produse, descrieri, fotografii, prețuri, etc. Prețurile de pe site se pot modifica în cazul în care vânzătorul consideră că este necesar.

Proprietarul domeniului floraria-iris-suceava.ro nu este răspunzător pentru posibilele prejudicii generate de conexiunea la internet, pentru utilizarea, copierea sau afișarea conținutului site-ului, declinandu-și de asemenea raspunderea pentru orice dezavantaj care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defecțiuni tehnice apărute la server.

Livrările se fac în funcție de locație în termen de 2-8 ore de la confirmarea plății, în orașul și județul Suceava.
Culorile / florile pot fi modificate după cerința clientului sau în cazul în care nu sunt pe stoc (cu acordul clientului).
În localitatea Suceava livrarea este gratuită. Livrăm și în județul Suceava și județele învecinate contracost.
În perioada 1 - 8 Martie, de Paște și de Crăciun comenzile se livrează în ordinea efectuată.