Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.floraria-iris-suceava.ro acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.floraria-iris-suceava.ro este administrat de SC.NOMA FLOWERS BOUTIQUE.SRL cu sediul in Suceava, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J33/214/2017,CUI 37053659

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.floraria-iris-suceava.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.floraria-iris-suceava.ro trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Modalitatea de plata prin card, se face prin serviciul de plata ROMCARD , tipuri de carduri acceptate sunt (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro), plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Informatii privitoare la livrare:

Livrarile in municipiul Suceava sunt gratuite, comanda minima fiind de 100 ron.

In afara localitatii Suceava se percepe comision la transport in functie de km pana la destinatie si inapoi.

Livrarea se efectueaza prin curieri proprii la domiciliul clientului.

Livrarea se efectueaza in intervalul orar 2-8 ore de la primirea comenzii.

La plasarea comenzii trebuie specifitata data , intervalul orar , numele si adresa destinatarului, numar de telefon , eventual un punct de reper.Mesajul pe care doriti sa il transmiteti va fi scris pe o felicitare oferita gratuit.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Pot aparea diferente la culori sau la flori ,inlocuirea acestora facandu-se cu produse similare de aceeasi valoare.

In functie de anotimp ,extra -sezon, pot aparea diferente de pret ce vor fi anuntate in prealabil.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

S.C.NOMA FLOWERS BOUTIQUE S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.floraria-iris-suceava.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.floraria-iris-suceava.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.floraria-iris-suceava.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.floraria-iris-suceava.ro incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC.NOMA FLOWERS BOUTIQUE SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.floraria-iris-suceava.ro sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de e-mail floraria_iris_suceava@yahoo.com

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

 1. a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
 2. b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
 3. c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

SC.NOMA FLOWERS BOUTIQUE SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Schimb/Returnare produs “

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

 1. a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
 2. b) telecopiator (fax)
 3. c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta

 1. a) imprimat neadresat;
 2. b) imprimat adresat;
 3. c) scrisoare tipizata;
 4. d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
 5. e) catalog;
 6. f) telefon cu interventie umana;
 7. g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
 8. h) radio;
 9. i) videofon (telefon cu imagine);
 10. j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
 11. k) posta electronica (e-mail);
 12. l) telecopiator (fax);
 13. m) televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. NOMA FLOWERS BOUTIQUE SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C NOMA FLOWERS BOUTIQUE SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.floraria-iris-suceava.ro

Forta majora

www.floraria-iris-suceava.ro si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.floraria-iris-suceava.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.floraria-iris-suceava.ro Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.floria-iris-suceava.ro , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemul www.floraria-iris-suceava.ro , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.floraria-iris-suceava.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: www.floraria_iris_suceava@yahoo.com sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de societate prin intermediul www.floraria-iris-suceava.roguvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Sfaturi pentru ingrijirea plantelor,buchetelor,aranjamentelor in burete:

- schimba apa zilnic (imediat ce devine tulbure, trebuie improspatata);

- pastreaza florile intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

- ai grija ca buretele sa ramana umed tot timpul (florile absorb apa din el);

-pastreaza aranjamentul intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

- taie cozile florilor in diagonala, cu aproximativ 2 cm.

Recomandam sa pastrezi florile la o temperatura cat mai scazuta, sa le feresti de curent si de socuri fizice (mutat, lovit etc.) sau termice (treceri de la cald la frig).

Politica de anulare/retur

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

TOP